تبلیغات
⭐❤⭐❤ستاره ی تنها❤⭐❤⭐ - خورش هویج-ترکی
 
⭐❤⭐❤ستاره ی تنها❤⭐❤⭐
بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه 13 بهمن 1391 :: نویسنده : مرضیه سادات دشتی   

مواد لازم :

هویج خلال شده = یک کیلو

گوشت ماهیچه = نیم کیلو

پیاز =یک عدد

گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد

لیمو عمانی =دو الی 3 عدد

آب گوشت =یک لیوان و نیم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم

روغن مایع = به اندازه کافی

 

روش تهیه :

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.





نوع مطلب : آشپزی، انواع خورش، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

من از خانومای بد حجاب اصلا خوشم نمیاد.

مدیر وبلاگ : مرضیه سادات دشتی
نظرسنجی
میزان علاقه شما به این وبلاگ چقدر است؟









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
 
 

mouse code

كد ماوس