تبلیغات
⭐❤⭐❤ستاره ی تنها❤⭐❤⭐ - املت بادمجان
 
⭐❤⭐❤ستاره ی تنها❤⭐❤⭐
بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه 16 بهمن 1392 :: نویسنده : مرضیه سادات دشتی   
مواد لازم:

بادمجان قلمی و متوسط 2 عدد

- تخم مرغ 2 عدد

- شیر 2 قاشق غذاخوری

- سیر 2 پر

- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

روش تهیه :

1- بادمجانها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ نمایید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.

2- تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.

3- بادمجانهای حلقه شده را روی این تخم مرغها چیده و املت را لوله کنید. یا املت را از وسط تا کرده، سپس با کفگیر آن را برداشته و در دیس بگذارید.

املت کدو عینا مانند املت بادمجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادمجان از کدو استفاده می کنیم





نوع مطلب : آشپزی، املت، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ

من از خانومای بد حجاب اصلا خوشم نمیاد.

مدیر وبلاگ : مرضیه سادات دشتی
نظرسنجی
میزان علاقه شما به این وبلاگ چقدر است؟









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
 
 

mouse code

كد ماوس